Jornada virtual: Càmera i Acció! Els múltiples plans de la diversitat, divendres 30 d’octubre a les 12h

Us convidem a participar aquest divendres dia 30 d’octubre, a les 12h, en la jornada virtual gratuïta ‘Càmera i acció! Els múltiples plans de la diversitat’ que està oberta a totes les persones que vulguen connectar-se i acompanyar-nos a través d’aquest enllaç o del programa.

Us avancem que, després de l’acte d’obertura, hi haurà una xarrada sobre la diversitat al cinema a càrrec de Daniel Gascó (crític de cinema i responsable del videoclub Stromboli de Russafa, que en els últims anys està organitzant diferents cicles de festivals institucionals de cinema a València). I després farem la presentació i projecció dels curts audiovisuals que han participat en el concurs relacionat amb aquesta jornada. La votació és anònima i estarà oberta a totes les persones assistents.
Si voleu que us certifiquem la vostra assitència, heu d’enviar un correu a l’adreça electrònica avantrop@yahoo.es 

Aquesta iniciativa forma part del programa ‘Ajudes per a activitats socioculturals en matèria d’Igualtat en la diversitat’ convocades per la iniciativa Diversitats, que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, i estan finançades per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GVA. En el nostre cas, com sempre, compta a més amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA). Us esperem!!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.