IX PREMI INVESTIGACIÓ J.F. MIRA

Cartel

Bases

Ja està oberta la convocatòria de la IX edició del Premi d’Investigació J. F. Mira! Des d’ací podeu descarregar-vos el díptic i el document en PDF de la convocatòria.

Resolució

El Jurat presidit pel Dr. Joan Seguí Seguí, del Museu Valencià d’Etnologia, i integrat per la Dra. María José García Hernandorena, Presidenta de l’Associació Valenciana d’Antropologia, i la Dra. Margarita García Sanchis, de la Universitat de València, reunit el dia 31 de gener del 2020,

Ha resolt concedir per unanimitat el IX PREMI D’INVESTIGACIÓ J.F. MIRA, de conformitat amb el que estableix la convocatòria, al treball:

 La colectivización anarcosindicalista en la Guerra Civil Española. Pervivencias temporales y desmemoria en el presente alcoyano

 

Des de l’Associació Valenciana d’Antropologia anunciem que la persona guanyadora és:

 Ángel Mora Castillo

 

La nostra més sincera enhorabona al guanyador!
I els nostres agraïments a les cinc persones que optaven al premi en la convocatòria d’enguany, per la seua participació i per la qualitat dels treballs presentats!

Lliurament del IX Premi d’Investigació J. F. Mira

Lliurament premi_16 setembre

La presidenta de l’Associació Valenciana d’Antropologia es complau a convidar-vos al Lliurament del IX Premi d’Investigació J. F. Mira al treball

La colectivización anarcosindicalista en la Guerra Civil Española. Pervivencias temporales y desmemoria en el presente alcoyano”
Autor: Ángel Mora Castillo

 

Hi intervindran:
Francesc Xavier Rius i Torres, Diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València
Francesc Tamarit Llop, Director del Museu Valencià d’Etnologia
María José García Hernandorena, Presidenta de l’Associació Valenciana d’Antropologia
Anna Pons Soriano, Directora de Oficina de Caixa Popular
Joan Francesc Mira i Casterà, escriptor i antropòleg

Lloc i data

L’acte tindrà lloc el dimecres 16 de setembre de 2020, a les 19:30 hores, en els patis del Museu Valencià d’Etnologia (C/ Corona, 36. València).

Galeria d’imatges

Comentarios cerrados.