X PREMI INVESTIGACIÓ J.F. MIRA

Cartel X Premi JF Mira

Bases

Ja està oberta la convocatòria de la X edició del Premi d’Investigació J. F. Mira! Des d’ací podeu descarregar-vos les bases en PDF de la convocatòria. Recordeu que el termini per a presentar els treballs acaba el dia 31 de desembre de 2020!

Resolució

El Jurat integrat per la Dra. Ángela Calero Valverde, Joan Gregori Berenguer i el Dr. Joan Seguí Seguí.

Ha resolt concedir, per unanimitat, dos primers premis en el Xè PREMI D’INVESTIGACIÓ J.F. MIRA, de conformitat amb el que estableix la convocatòria, als treballs:

Tatou Henua Ko Rapa Nui. Nuestra tierra, Rapa Nui: Hacia una descolonización del patrimonio.
1er premi. Autor: Carles Jornet Aguareles

 

La destrucción creativa de Velluters: Urbanismo neoliberal, gentrificación y turistificación en un barrio de Valencia.
1er premi. Autor: Hernán Fioravanti Álvarez

 

El jurat desitja en primer lloc destacar l’excel·lent qualitat del conjunt dels treballs presentats en la present convocatòria del premi. Igualment és vol esmentar la unanimitat que ha existit entre els membres del jurat a l’hora de triar els treballs finalistes i, molt particularment, el fet de proposar que el guardó siga compartit entre dos investigacions en aquesta convocatòria. En aquest sentit el jurat ha considerat que ambdós treballs destaquen pel seu alt nivell acadèmic i la forma, molt rigorosa en ambdós casos, com han desenvolupat les seues propostes de recerca, tant a nivell teòric com en l’anàlisi de les temàtiques que proposen.

Des de l’Associació Valenciana d’Antropologia donem l’enhorabona a les dues persones guanyadores!

I els nostres agraïments a les persones que optaven al premi en la convocatòria d’enguany, per la seua participació i per la qualitat dels treballs presentats.

Comentarios cerrados