Jornades «Transformaciones urbanas, participación y convivencia intercultural»

Els dies 25 i 26 de febrer de 2021 se celebraran en modalitat virtual les Jornades Transformaciones urbanas, participación y convivencia intercultural, organitzades per l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA), el Grup d’Investigació Migracions, Diversitat i Cohesió Social (MIDICO) de la Universitat de València, l’Institut Universitari d’Investigació sobre Migracions, Etnicitat i Desenvolupament Social de la Universitat Autònoma de Madrid (IMEDES-UAM) i l’Observatori de la Immigració de Tenerife (OBITen), amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Socials-UV, el Departament de Sociologia i Antropologia Social-UV, la Universidad Autónoma de Madrid i la Institució Alfons el Magnànim.

Us convidem a formar part d’aquest espai de debat al voltant de l’anàlisi i reflexió de la participació en barris multiculturals en processos de transformació urbana.

Podeu presentar propostes de comunicació fins al dia 1 de febrer. El programa i tota la informació sobre les jornades està disponible en la seua pàgina web: https://transformacionesurbanas2020.wordpress.com/

Correu de contacte: transformacionesurbanas2020@gmail.com

imagen_portada

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.