Volem compartir la iniciativa ‘Etnografies des de casa’ que estem duent a terme des de l’AVA

Etnografias desde casa

L’AVA inicia un nou projecte, ‘Etnografies des de casa’ per tal de donar a conèixer les línies de treball que estem duent a terme algunes companyes i companys de l’associació durant aquest període de confinament i pandèmia, en aquests àmbits:

  • L’amistat des d’una perspectiva antropològica
  • L’educació confinada. Discursos, transformacions … Llegir més

‘Discursos en torno a la discapacidad’, el nou llibre de la col·lecció Neopàtria

Discursos en torno a la discapacidad

Ens complau comunicar-vos que ja en tenim el nou llibre de la col·lecció Neopàtria, sota el títol: ‘Discursos en torno a la discapacidad: paradigmas, espacios e itinerarios’, de Raquel Sánchez-Padilla, Ángela Calero y José Enrique Agulló (coords.)

Els articles d’este llibre tracten sobre la discapacitat, tant pel que respecta als … Llegir més

Presentació d’originals per a publicar en el Butlletí APIVA sobre Patrimoni Industrial fins l’1 de setembre

APIVA

Amb l’afany de donar a conèixer el ric patrimoni industrial valencià, APIVA inicia un nou projecte per a la difusió del mateix, a través d’una publicació periòdica: el butlletí APIVA Industrial.

L’edició d’un butlletí permetrà oferir als nostres socis i sòcies, amics i públic en general, un mitjà on … Llegir més

Nou llibre de Josepa Cucó: “De la utopia revolucionària a l’activisme social. El Moviment Comunista, Revolta i Cristina Piris”

De la utopia revolucionaria

Ens complau comunicar-vos que la nostra companya de l’AVA, Josepa Cucó, ha publicat un nou llibre sota el títol: De la utopia revolucionària a l’activisme social. El Moviment Comunista, Revolta i Cristina Piris.

Aquest llibre examina l’evolució d’una antiga formació política, l’MC (Moviment Comunista), un partit de l’esquerra revolucionària nascut … Llegir més

Presentació del llibre Càntirs valencians de fantasia: el reflex d’una cultura mediterrània

Càntirs valencians

Ja està disponible l’última presentació a l’Etnobloc del llibre d’Oriol Calvo Càntirs valencians de fantasia: el reflex d’una cultura mediterrània. Argentona: Museu del Càntir d’Argentona, 2014. 

Es tracta d’un càtaleg molt interessant sobre la col·lecció de botiges valencianes que té el Museu Valencià d’Etnologia, la qual podeu … Llegir més

Publicació del catàleg de l’exposició “Crònica de la Gran Guerra: l’arxiu de Tànger”, del Museu Valencià d´Etnologia

Crònica de la gran guerra

De segur vos semblarà interessant esta nova publicació del Museu Valencià d’Etnologia. Es tracta del catàleg de l’exposició «Crònica de la Gran Guerra: l’arxiu de Tànger» que demà, dia 28 d’octubre, s’inaugura al Museu. En este enllaç trobareu tota la informació http://www.etnobloc.es/entrada/cronica-de-la-gran-guerra-larxiu-de-tanger/

Convocatòria a la participació en la revista Quaderns-e (ICA) fins el 30 de setembre de 2015

ica

En raó de l’interès per la difusió i promoció de l’Antropologia, l’Institut Català d’Antropologia (ICA) edita des de l’any 2003 la revista electrònica de periodicitat semestral Quaderns-e al web de l’institut (www.antropologia.cat).

Es tracta d’una revista d’accés obert indexada al CIRC (Clasificación Integrada de Revistas Científicas), … Llegir més

Convocatòria de Perifèria. Revista d´Investigació i Formació en Antropologia

Periferia

Vos comuniquem que està oberta la convocatòria de Perifèria. Revista d´Investigació i Formació en Antropologia (http://revistes.uab.cat/periferia) per a la presentació de:
-Articles
-Ressenyes bibliogràfiques

Perifèria és una iniciativa dels/es doctorands/es del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de 2004 … Llegir més