Café i Antropologia ‘Piulades des del rural’ el dijous 22 d’octubre a les 18h en l’ETNO

Esteu totes i tots convidats al pròxim Café i Antropologia que tindrà lloc el dijous 22 d’octubre, a les 18h, en el Pati III de l’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia. En aquesta ocasió, i sota el lema «Piulades des del rural», podrem gaudir d’una xerrada sobre la ruralia a tres bandes, a càrrec dels joves valencians i valencianes: Àgueda Vitòria, Àlex Vilanova d’ Olis Cuquello i Lluís Castellà de Som Alimentació.

Com sabeu, es tracta d’una activitat organitzada per l’AVA i la Biblioteca de l’ETNO, que és gratuïta. No obstant això, us demanem que ens confirmeu la vostra assistència en l’adreça electrònica avantrop@yahoo.es, per tal de valorar el tema de l’aforament i poder enviar la certificació corresponent a les persones assistents que la sol·liciten.

Gràcies i fins prompte!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.