ACTIVITATS ORGANITZADES

Des dels seus inicis, l´Associació Valenciana d´Antropologia ha anat creixent i, gràcies a la implicació i col·laboració dels seus socis i sòcies, avui hem aconseguit consolidar diferents activitats, les quals constitueixen un senyal d´identitat de la nostra associació. Dins d´aquestes activitats podem destacar:

Premi d´Investigació Joan Francesc Mira

És un premi de recerca de caràcter anual que, des de l´any 2012, convoca l´Associació Valenciana d´Antropologia i té com a finalitat la investigació, l’estudi i la difusió de l´antropologia sociocultural en l’àmbit del País Valencià.

Jornades d´Antropologia

Des de l´any 2007, hem fet diverses jornades d´antropologia centrades en el patrimoni, la memòria o les transformacions urbanes, entre altres temàtiques.

Congressos

Hem fet diversos congressos nacionals i internacionals d’antropologia amb temàtiques tan plurals com el patrimoni, la violència cap a les dones en l’àmbit acadèmic o l’antropologia ambiental.

Cursos d’Etnografia. Ensenyant la cuina

A través de diferents cursos pretenem treballar les diferents eines de recerca que han caracteritzat la pràctica antropològica i les ciències socials en general. La nostra intenció és ‘ensenyar la cuina’ (ficar les mans en la massa), és a dir, anar més enllà d’una aproximació teòrica i mostrar de començament a fi com, quan, perquè i què fer amb els resultats.

Café i Antropologia

Es tracta d’un cicle de seminaris sobre Antropologia amb el títol Café i Antropologia: dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. Les trobades reuneixen diferents especialistes, professorat i estudiantat vinculat a l’Antropologia. Són obertes a tot el públic i tenen lloc a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, la qual ens convida a parlar sobre antropologia amb un bon café.

Seminaris

A més dels Café i Antropologia, fem altres seminaris amb temàtiques especialitzades proposades per les persones sòcies de l’associació.

Conferències

Presentacions de llibres

L’ Escola d´Estiu

Bookcrossing dia del Llibre

Comentarios cerrados