XI CAFÉ I ANTROPOLOGIA AMB TONO VIZCAÍNO

Organitza

Associació Valenciana d´Antropologia (AVA)
Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia

Lloc

Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia

Dates

Dijous 12 de desembre de 2019, a les 18 hores.

Programa

L’últim Café i Antropologia de 2019 va girar al voltant de la presentació del projecte “SPQR now! Imaginaris contemporanis a l’entorn de l’antiga Roma” amb Tono Vizcaíno Estevan.

Tono Vizcaíno Estevan és llicenciat en Història i doctor en Arqueologia per la Universitat de València. S’ha especialitzat en l’estudi dels usos del passat en el present, en particular en l’àmbit de la cultura de masses. Així mateix, participa de projectes relacionats amb la gestió del patrimoni i les memòries col·lectives.

Escriu setmanalment al blog ‘Piedra – Arqueología y Cultura de Masas’. Entre les seues publicacions en paper destaquen els llibres Receptari Extraviat (2016), El barri que vam imaginar (2017) i A la recerca dels orígens (2018). És membre de l’Associació Valenciana d’Antropologia i ha treballat per a institucions com la Universitat de València, el European Research Council, el Museu de Prehistòria de València i la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma, on enguany ha desenvolupat el projecte SPQR now!

Síntesi

SPQR now! Imaginaris contemporanis a l’entorn de l’antiga Roma” és el resultat d’una acurada reflexió sobre l’antiga Roma i el seu influx en l’actualitat, en la nostra quotidianitat, en els objectes i productes culturals que ens envolten. Són fenòmens que conviuen amb nosaltres sense que, moltes vegades, els fem cas.

SPQRnow

Us convidem a gaudir d’aquesta activitat oberta a tot el públic en bona companyia i un bon café…

Comentarios cerrados