VI PREMI INVESTIGACIÓ J. F. MIRA

convoca-vi-premis-mailing

Bases

Podeu descarregar-vos el díptic amb les bases de la convocatòria del VI Premi d´Investigació Joan Francesc Mira ací.

Resolució

El Jurat presidit per Dr. Albert Moncusí, Vicedegà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i integrat per Dra. Eugenia Bayona, Professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València i Dr. Pablo Vidal, Director de l’Institut Valencià d’Etnologia de la Universidad Católica de Valencia.

Ha resolt concedir el VI PREMI D’INVESTIGACIÓ J.F. MIRA, de conformitat amb el que estableix la convocatòria, al treball:

 De ferralla a patrimoni. El procés de patrimonialització industrial de las antigues instal·lacions siderometal·lúrgiques de Port de Sagunt
Autor: Julio Bodí Ramiro

Lliurament del V Premi d’Investigació J. F. Mira


La presidenta de l’Associació Valenciana d’Antropologia es complau a convidar-vos a l’acte de lliurament del VI PREMI D’INVESTIGACIÓ J. F. MIRA al treball:

 De ferralla a patrimoni. El procés de patrimonialització industrial de las antigues instal·lacions siderometal·lúrgiques de Port de Sagunt
Autor: Julio Bodí Ramiro

 

Hi intervindran:
Francesc Cabañés, en representació del Museu Valencià d’Etnologia
Albert Moncusí, Vicedegà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València
Miquel Montagut, Director de Zona de Caixa Popular
Joan Francesc Mira, escriptor i antropòleg

Lloc i dates

L’acte va tenir lloc el dia 9 de març de 2017, a les 19.30 hores, en la Sala 2 del Museu Valencià d’Etnologia (C/Corona 36), aprofitant l’exposició ‘Joan Francesc Mira: l’ofici de mirar i escriure’, dedicada a la trajectòria etnogràfica de Joan Francesc Mira. En finalitzar-lo es va servir un vi d’honor al pati del museu.

Publicació del treball premiat

El treball premiat serà editat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i Investigacions, i es troba en aquest moment en premsa.

Galeria d’imatges

Comentarios cerrados.