Café i Antropologia amb Pepa García i Isa Gadea! 8 de juliol en L’ETNO

Esteu totes i tots convidats al pròxim Café i Antropologia que tindrà lloc el dijous 8 de juliol, a les 18h, en el Pati I de L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia. En aquesta ocasió, i sota el lema «Etnografies des dels marges: les memòries d’un clot«, podrem gaudir d’un intercanvi entre les persones assistents i les investigadores sobre les exhumacions contemporànies de fosses del franquisme.

Com sabeu, es tracta d’una activitat gratuïta i oberta, organitzada per l’Associació Valenciana d’Antropologia i L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia. Cal confirmar assistència per a controlar l’aforament enviant un correu a avantrop@yahoo.es amb les vostres dades: nom, cognoms i telèfon. Més informació en XV Café i Antropologia.

Us esperem a tots i a totes, sense café, però amb moltes ganes de conversa!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.