El dijous 6 de maig reprenem el Café i Antropologia en L’Etno!

Reprenem l’activitat de Café i Antropologia amb Raquel Ferrero i Clara Colomina! Establirem un intercanvi entre les persones assistents i les autores del llibre Fadrines: el procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana.

Serà el dijous 6 de maig a les 18 hores al Pati I de L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia

Com sabeu, es tracta d’una activitat gratuïta i oberta, organitzada per l’Associació Valenciana d’Antropologia i el Museu Valencià d’Etnologia. Cal confirmar assistència per a controlar l’aforament enviant un correu a avantrop@yahoo.es amb les vostres dades: nom, cognoms i telèfon. Més informació en XIII Café i Antropologia.

Us esperem a tots i a totes, sense café, però amb moltes ganes de conversa!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.