XIII Premi d’Investigació J. F. Mira 2024

El jurat va atorgar en aquesta convocatòria a María García Pérez pel seu treball No sin ellas. La situación de la mujer en el Carnaval de Águilas, Fiesta De Interés Turístico Internacional

Quina emoció vam viure ahir! Enhorabona de nou a María García Pérez pel seu treball «No sin ellas. La situación de la mujer en el Carnaval de Águilas. Fiesta de Interés Turístico Internacional» Gràcies a @letnomuseu, @caixapopular i @uv_eg per estar sempre al nostre costat.

I un agraïment especial a Joan Francesc Mira per la seua presència, les seues paraules inspiradores i per estar al nostre costat en este dia tan especial. Continuem sumant edicions del premi JFM i promovent l’antropologia amb passió i dedicació!

#AVA #ETNO #PREMIJFMIRA

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.