Esperada retrobada en el lliurament del IX Premi J. F. Mira a Ángel Mora Castillo

Ahir per fi va arribar el dia i la tan esperada retrobada amb motiu del lliurament del IX Premi d’Investigació Joan Francesc Mira.
Gràcies a totes les entitats col·laboradores que feu possible aquest premi! A L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia per acollir-nos, una vegada més, en un entorn privilegiat i treballar colze a colze en totes les activitats que fem, a l’Àrea de Cultura de la Diputació de València per recolzar-nos en cada edició i creure en aquest projecte de l’antropologia valenciana, al Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials – UVEG per contribuir a l’edició del llibre i a Caixa Popular pel vostre compromís amb l’Associació Valenciana d’Antropologia i per no faltar mai en aquesta data.
Vam tenir unes i uns representants institucionals d’excepció per a presidir l’acte: Pepa García Hernandorena, Presidenta de l’AVA; Anna Pons, directora d’Oficina de Caixa Popular; Joan Seguí, per part de L’ETNO, i el nostre volgut Joan Francesc Mira, escriptor i antropòleg.

Gràcies a totes les persones assistents que ens acompanyàreu… I la nostra més sincera enhorabona al guanyador d’aquesta edició, Ángel Mora, qui a més va fer una magnífica intervenció per a aproximar-nos a la seua investigació, que ja està publicada i que us animem sense falta a llegir!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados