Ja està disponible el programa i obert el termini d’inscripció al VI Curs d’Etnografia. Ensenyant la Cuina dedicat a l’Antropologia Audiovisual

Ens complau compartir amb vosaltres la informació sobre el pròxim curs d’Etnografia. Ensenyant la Cuina que, en aquesta VI edició, estarà dedicat a l’Antropologia Audiovisual.  Descarregueu-vos des d’ací mateix el programa del curs i la butlleta d’inscripció que haureu d’emplenar i enviar a l’adreça electrònica de l’AVA: avantrop@yahoo.es

Des de hui mateix ja podeu formalitzar la vostra inscripció! Esperem que, continuant la tendència habitual, aquest nou seminari d’Ensenyant la Cuina siga tot un èxit d’assistència i participació! Així que, com no podria ser d’una altra manera, us esperem en aquesta nova edició que us garantim que va a estar molt bé!

Fins prompte!

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.