El dijous 26 de setembre tenim un nou Café i Antropologia amb Ángel Martínez, director del MARC-URV

Anoteu! El dijous 26 de setembre, a les 18 hores, tindrà lloc un nou seminari de Café i Antropologia. Dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per a reflexionar sobre sobre el significat dels símptomes per a una antropologia de les afliccions, a càrrec d’ Àngel Martínez, catedràtic d’antropologia social i director del Medical Anthropology Research Center de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta activitat està organitzada per l’AVA i la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia que compta, en aquesta ocasió, amb la col·laboració del Grau d’Antropologia i Evolució Humana interuniversitari de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Com sabeu, es tracta d’una activitat oberta a tot el públic, però cal fer la inscripció a través de l’adreça electrònica: avantrop@yahoo.es

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados