Concurs de curts documentals i jornades ‘Càmera… i acció! Els múltiples plans de la Diversitat’

Enguany, el seminari d’Etnografia ‘Ensenyant la Cuina’ sobre Antropologia Audiovisual de l’AVA (30 de setembre – 2 d’octubre de 2020) estarà relacionat amb el concurs de curts vídeo-gràfics Càmera… i acció! Els múltiples plans de la Diversitat’, dins de la programació de ‘Benvinguda diversitat’, que coordina Diversitats. Consulteu des d’ací les bases del concurs en valencià i en castellà.

Aquestes activitats estan organitzades en el marc del programa ‘Ajudes per a activitats socioculturals en matèria d’Igualtat en la diversitat’ convocades por la iniciativa Diversitats que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, i finançades per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GVA. En aquest cas, a més, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i l’AVA.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados