Noves dates d’activitats d’AVA re-programades… I bon estiu!

Des de l’AVA volem desitjar-vos un bon estiu en un any que ha estat marcat per la incertesa i l’excepcionalitat davant les circumstàncies sociosanitàries, que ens han obligat a ajornar tot el calendari d’activitats que en teníem programat durant els mesos de confinament. No obstant això, no volem acomiadar-nos sense avançar-vos les noves dates en què hem re-programat algunes activitats, perquè us les anoteu amb temps en l’agenda:

– La VI edició del curs d‘Ensenyant la Cuina, sobre Antropologia Audiovisual, es farà en format virtual en tres sessions: la primera, sobre documental audiovisual, el dimecres 30 de setembre de 2020; la segona, sobre fotografia etnogràfica, el dijous 1 d’octubre de 2020, i la tercera, sobre patrimoni sonor, el divendres 2 d’octubre de 2020.

imagen curso

A més, la primera sessió del curs es tancarà amb una ponència sobre com dissenyar i muntar un curt documental, de manera que les persones participants puguen aplicar els continguts apresos i fer el seu projecte audiovisual per a participar, després, en el concurs de curts documentals ‘Càmera i acció! Els múltiples plans de la diversitat’ dins del programa d’Ajudes per a activitats socioculturals en matèria d’igualtat i diversitat que ens han concedit, convocades pel Vicerrectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la UV i finançades per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la GVA. Us avancem que el termini per a enviar les propostes documentals serà el 25 d’octubre. Així mateix, els treballs seran presentats en unes Jornades virtuals sobre Diversitat i Antropologia Audiovisual el dia 30 d’octubre de 2020, en les quals farem el lliurament de premis i la posterior edició d’un documental amb la selecció dels treballs i les aportacions de les seues autores i autors, les conclusions de les jornades i la intervenció dels i les ponents del curs d’Antropologia Audiovisual que ho desitgen.

logo diversitats

logo-vicerectorat

logo GVA

– Pròximament ens confirmaran, des de l’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia, la data en què farem el lliurament del IX Premi d’Investigació Joan Francesc Mira al guanyador d’aquesta edició, Ángel Mora, quan tornem de vacances.

– Per últim, també us confirmarem la data, si les circumstàncies ho fan possible, de la visita guiada a l’exposició permanent, recentment inaugurada, en L’ETNO. Museu Valencià d’Etnologia, de la mà excepcional del nostre company de l’AVA Joan Seguí, cap d’investigació etnològica de la cultura tradicional i l’Arxiu fotogràfic del Museu, el qual ha comissariat aquesta exposició.

Al més prompte possible us comunicarem les dates definitives de les activitats programades, i compartirem el programa definitiu del curs i les jornades que tindran lloc als mesos de setembre i octubre.

Gràcies per la vostra implicació, i per estar tan prop en un curs marcat per les distàncies físiques. Us desitgem un bon i merescut descans, amb la il·lusió de retrobar-nos el pròxim curs.

Bon estiu i fins prompte!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados