Ajornament fins a nou avís de les activitats programades a finals del mes de març i principis d’abril

Davant les últimes notícies i en compromís amb les recomanacions rebudes per part de les autoritats, hem decidit ajornar fins a nou avís les pròximes activitats programades. Aquesta suspensió temporal afecta a la presentació del llibre de la nostra companya Maria Teresa Riquelme el dia 31 de març i el lliurament del premi Joan Francesc Mira a Ángel Mora Castillo el dia 7 d’abril, ambdues programades en L’Etno. Museu Valencià d’Etnologia També queda ajornada temporalment la VI edició del curs d’Etnografia ‘Ensenyant la Cuina’ sobre Antropologia Audivisual. Al més prompte possible us informarem de qualsevol novetat i de les pròximes dates de realització d’aquestes activitats. Disculpeu les molèsties que aquests canvis puguen ocasionar-vos i gràcies per la vostra comprensió!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados