Ja teniu disponible el programa i obert el termini de presentació de comunicacions a les Jornades ‘Transformaciones Urbanas, Participación y Convivencia Intercultural’

Ens complau anunciar-vos que els dies 11 i 12 de juny de 2020 tindran lloc les Jornades sobre ‘Transformaciones UrbanasParticipación y Convivencia Intercultural’ en la Facultat de Ciències Socials UV, les quals estan organitzades per l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA), el Grupo de Investigación Migraciones, Diversidad y Cohesión Social (MIDICO-UV), el Instituto Universitario de Investigaciones sobre Migraciones, Etnicidad y Desarrollo Social (IMEDES-UAM) i Observatorio de la Inmigración de Tenerife (OBITen) 

Podeu presentar propostes de comunicació fins al dia 26 d’abril de 2020. Consulteu en la web oficial el programa i tota la informació d’interès.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados