Pròxim Café i Antropologia el 12 de desembre amb el nostre company Tono Vizcaíno i el seu projecte SPQRnow!

El dia 12 de desembre, a les 18.00 h, tenim una nova trobada de Café i Antropologia, aquesta vegada de la mà del nostre company de l’AVA Tono Vizcaíno per a presentar-nos el seu últim projecte: SPQRnow! Una reflexió sobre l’antiga Roma i el seu influx en l’actualitat, en els objectes i productes culturals que ens envolten. Recordeu que aquest cicle de seminaris, organitzats per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia i l’AVA, està obert a tot el públic! Però cal escriure’ns a avantrop@yahoo.es perquè calculem el nombre d’assistents al seminari. Consulteu ací tota la informació i no us ho penseu més!! Comptem amb vosaltres!!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados