Gràcies per la vostra participació en el II Congrés Internacional de Patrimoni Col·lectiu Immaterial i fins la pròxima edició!

Va ser un gran plaer compartir amb totes i tots vosaltres el II Congrés Internacional de Patrimoni Col·lectiu Immaterial que vam celebrar els dies 18, 19 i 20 de 2019 a València, organitzat per la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i l’Associació Valenciana d’Antropologia. Gràcies a la Dra. Gema Carrera Díaz del IAPH, la Dra. Camila del Mármol Cartañá del Departament d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona, la Dra. Celeste Jiménez de Madariaga del Departamento de Historia, Geografía y Antropología de la Universidad de Huelva, la Dra. Beatriz Santamarina Campos del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, D. Francisco Javier Martín Noguera de la Direcció General de Cultura i Patrimoni – Servei de Patrimoni Cultural. Generalitat Valenciana, D. Luis Pablo Martínez Sanmartin, Técnico Inspector de Patrimonio Mueble. Generalitat Valenciana, Dr. Gil-Manuel Hernández i Martí, director del Museu Faller de València, D. Joan Seguí del Museu Valencià d’Etnologia, Dr. Xavier Roigé de la Universitat de Barcelona i Dr. Xerardo Pereiro de la Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro per participar en les diferents ponències plenàries programades i fer l’esforç, en moltes ocasions, de venir des de tan lluny.

Als autors i autores que heu compartit les vostres comunicacions i a les coordinadores i coordinadors dels grups de treball que han sigut un espai de trobada i reflexió crítica; al nostre company Eliseu Martínez Roig per la visita guiada al Micalet de València; a totes les entitats col·laboradores i gran equip d’organització per la implicació màxima; i molt especialment, a totes i tots els participants per acompanyar-nos una vegada més. Sense vosaltres impossible! Un plaer i fins la pròxima, que serà ja l’any que ve! Però tingueu ben segur que us avisarem! 

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados