Dissabte vam compartir la I Jornada ‘Investigando el Patrimonio Cultural de la Huerta de Alicante. Una aproximación interdisciplinar a la arquitectura decimonónica’

Aquest dissabte 5 d’octubre vam reunir-nos en la I Jornada ‘Investigando el Patrimonio Cultural de la Huerta de Alicante. Una aproximación interdisciplinar a la arquitectura decimonónica’, organitzada per l’AVA, la Universitat d’Alacant, el INAPH i Torre Juana amb la participació com a ponents d’Andrés Pedreño Muñoz de IT&IS Siglo XXI, l’arquitecte Javier García-Solera Vera i la nostra companya i docent de la UA Mari Tere Riquelme-Quiñonero, qui va organitzar la programació, incloent-hi l’itinerari per les diferents finques amb torres que vam visitar pel matí, el dinar en els jardins de Torre Juana i el taller de la vesprada. A més, va donar-nos a totes persones assistents el seu  llibre recentment publicat ‘Las Quintas de Recreo de Sant Joan d’Alacant (ss. XVIII-XIX). Una visión desde la Arqueología Postclásica’ editat per l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant. Enhorabona per tot el treball i gràcies per compartir-ho!
Teniu tota la informació detallada i la galeria d’imatges de la jornada  en la nostra pàgina web perquè pugueu fer-vos una idea del dia. Ens veiem a la segona edició!!

 

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados