Gràcies per la vostra participació en l’assemblea de l’AVA del passat 18 de juliol!

Volem compartir amb vosaltres algunes imatges de l’assemblea de l’AVA del passat dijous 18 de juliol en El Musical de Benimaclet. Va ser la primera assemblea de la nova presidenta, Pepa García Hernandorena, i també d’un bon grapat de les persones assistents.
Volem agrair especialment la seua col·laboració a les nostres companyes Alba Herrero i Isa Gadea per organitzar i desenvolupar la dinàmica grupal amb l’objectiu de reflexionar de forma comunitària sobre com ens veiem (nos/altres) i com ens volem veure representats i representades. I gràcies, com no, a tots els socis i sòcies de l’AVA per la vostra participació activa, fins i tot, a qui no vau poder venir però ens vau traslladar la vostra voluntat de formar part d’aquest gran projecte i totes les iniciatives que organitzarem el curs vinent. Va ser un plaer i un estímul descobrir totes aquestes sinergies i ganes de fer coses col·lectivament!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados