L’AVA col·labora en l’exposició i taula redona ‘Vistiendo el desnudo. Una reflexión cultural desde la moda y la fotografía en África’

L’Associació Valenciana d’Antropologia participa com a entitat col·laboradora de l’exposició ‘Vistiendo el desnudo. Una reflexión cultural desde la moda y la fotografía en África’, de l’autor Raúl Barrero i comissariada per Carmen García Almenar, la qual podrà visitar-se a la Casa Capellà Pallarés-Sala Ximo Michavila (Carrer Caballeros 12, Sagunt) des del dia 21 de juny fins al 7 de juliol. Des d’ací podeu descarregar-vos la invitació a la inauguració, que tindrà lloc el proper dia 21 de juny a les 18 hores. A continuació, a les 18:30 hores, està programada una taula redona en la qual participarà la nostra companya de l’AVA, la Dra. Alicia Ferrández Ferrer, antropòloga de la Universitat d’Alacant.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados