Presentació del llibre de J.F Mira, editat per Beatriz Santamarina i Teresa Vicente

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta el llibre El cercle màgic. Assaigs sobre cultures, pobles i nacions (1973-2008), de Joan Francesc Mira, amb edició de les companyes de l’AVA Beatriz Santamarina i Teresa Vicente. L’acte de presentació tindrà lloc el dimecres 30 de gener a la llibreria Fan Set (carrer Sant Ferran, 12), a les 19 hores, amb la participació de l’autor, Joan Francesc Mira, juntament amb Josepa Cucó, catedràtica d’Antropologia Social de la UV, i de Teresa Vicente, professora d’Antropologia Social de la UV i  co-editora del llibre.

El llibre està publicat en la col·lecció Arxius i Documents i es pot comprar en llibreries i en la botiga online del Magnànim: www.alfonselmagnanim.com

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados