Café i Antropologia amb Pepa García Hernandorena el 13 de desembre a les 18h

Dijous, 13 de desembre, tenim un nou Café i Antropologia amb la nostra companya de l’AVA  Pepa García Hernandorena, que ens presentarà la seua investigació sota el títol: «De la colla a la guenga: memòria, xarxes i estratègies de l’emigració valenciana als Estats Units d’Amèrica durant el primer terç del segle XX».  Serà, com sempre, a la biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, a les 18 hores.

Com sabeu, el cicle de ‘Café i Antropologia: dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia’ és una iniciativa de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia en col·laboració amb el Máster Oficial Interuniversitario de Gestión Cultural, de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, i  l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA). Volem parlar d’antropologia fugint de l’academicisme de l’aula i apropant-nos a la conversa i l’intercanvi.

Tota la informació en la web del museu, en https://goo.gl/w9taAZ

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados