Nou llibre de la nostra companya Raquel Sánchez-Padilla en l’edotorial Neopàtria

Ens agradaria compartir amb vosaltres el llibre “Soy cooperante. Relatos de vida desde Aidland”, de la nostra companya de l’AVA Raquel Sánchez-Padilla, publicat recentment per l’editorial Neopàtria (més informació ací).

Com sempre, els socis i sòcies de l’AVA teniu a la vostra disposició un exemplar de forma gratuïta, que us donarem quan vingueu a la Facultat de Ciències Socials (encara que us demanem que, abans d’anar, ens ho digueu perquè puguem quedar algun dia).

En qualsevol cas, amb motiu del I Congreso Mujeres y Universidad. La violencia invisible que, com sabeu, tindrà lloc durant el mes de novembre de 2018 i està organitzat per l’AVA i la Facultat de Ciències Socials-UV, també aprofitarem per repartir el llibre entre els/les assistents de l’AVA que no el tingueu encara.

En cas dels socis i sòcies d’altres ciutats que preferiu que us enviem el llibre per correu postal, us demanem que ens escrigueu i ens digueu l’adreça postal en què voleu rebre’l.

Gràcies per la vostra col·laboració i enhorabona a Raquel Sánchez-Padilla per la seua publicació!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados