Excepcional conferència de Teresa del Valle al Col·legi Major Rector Peset de la UV

Magnífica la conferència de l’antropòloga Teresa del Valle, catedràtica emèrita de la Universidad del País Vasco, al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, que ha estat presentada per Teresa Yeves, de Dones Grans.
Des de “los hitos, intersticios y encrucijadas” que han determinat les nostres vides, i en els quals sovint sobreixen aquells episodis que remeten a la memòria del cos, a l’espai i al temps propi, Teresa del Valle ha reivindicat el dret i la necessitat de treballar sobre les memòries de les dones a partir del relat autobiogràfic. Una exposició coronada amb una intensa participació en el torn de preguntes, les quals s’han succeït sense interrupció fins a clausurar-se l’acte, passades les 21h.
Com sempre, un plaure escoltar i aprendre de l’experiència i el propi relat de Teresa del Valle!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados