Enhorabona a la nostra companya de l’AVA Josepa Cucó i a les altres dones pioneres a la UV

La Universitat de València es complau a invitar-vos a l’acte d’homenatge a les Dones Pioneres de la UV, entre les quals s’hi troba la nostra companya i sòcia d’honor de l’AVA, Josepa Cucó, catedràtica d’Antropologia Social i Cultural a aquesta universitat.

L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de València el proper dia 6 de juny de 2018 a les 17:30 hores i hi intervindrà també amb una conferència Flora de Pablo Dávila, professora d’Investigació del CSIC i sòcia fundadora d’AMIT-Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas.

Des de l’AVA volem donar-les l’enhorabona i sumar-nos al reconeixement merescut d’aquestes dones pioneres en l’àmbit universitari i, més especialment, a Josepa Cucó.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados