Segon Café i Antropologia, amb Agustín Coca, el dia 26 d’abril a les 18h a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia

La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, el Màster Oficial Interuniversitari de Gestió Cultural i l’Associació Valenciana d’Antropologia us convien a una segona sessió dins del cicle de seminaris de Café i Antropologia: dijous antropo-lògics a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia 2018, el dia 26 d’abril a les 18 hores.

La Biblioteca del museu ens obri de nou les portes per a reflexionar, davant un bon café, sobre una altre tema antropològic. En aquesta ocasió, de la mà de l’antropòleg Agustín Coca, de la Universidad Pablo Olavide de Sevilla, qui presentarà el documental “Quivir”. Teniu més informació en el document adjunt i en l’enllaç de l’Etnobloc: https://goo.gl/2DBX5d

Com sempre, si esteu interessats o interessades a a assisitir-hi, us preguem que ens ho confirmeu en aquesta adreça de correu electrònic per tal de calcular el número de persones per al cafè.

Gràcies una vegada més per la vostra col·laboració i fins prompte!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados