Ahir, dia de Diumenge de Rams, visita guiada i toc de campanes al Micalet de la seu

Ahir, 25 de març, el nostre company de l’AVA i membre de l’Associació de Campaners de la Catedral de València, Eliseu Martínez Roig, ens va fer una visita guiada i gratuïta al Micalet, per a escoltar en viu el toc de campanes del Diumenge de Rams. 

A més d’escoltar el toc específic d’aqueix dia, ens va fer una explicació sobre la importància de la preservació d’aquest valuós patrimoni immaterial, així com del model de gestió que estan desenvolupant des del col·lectiu de campaners. 

Gràcies a Eliseu per oferir-nos una visita tan excepcional! I aprofitem l’ocasió per a recordar-vos que, si algú o alguna esteu interessats a assistir-hi en una altra ocasió, el toc de campanes del Micalet es fa en les festivitats més representatives de la ciutat de València.

Fins a la pròxima!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados