Lliurament del VII Premi d’Investigació J.F. Mira

Un any més, va ser un plaer compartir l’acte del lliurament del VII Premi d’Investigació J.F. Mira. En aquesta edició, Josepa Cucó, catedràtica d’Antropologia Social de la UV i com a representant de l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) va presidir la taula i va donar  la paraula a Francesc Tamarit Llop, director del Museu Valencià d’Etnologia; Julio Blasco Nácher, director del Museu Valencià de la Festa d’Algemesí; i Francisco Alós Alabajos, responsable de l’Àrea de Promocions i Responsabilitat Social de Caixa Popular. A causa d’un contratemps, en aquesta ocasió l’escriptor i antropòleg Joan Francesc Mira no va llegir la resolució del premi, com és habitual, encara que és d’agrair la seua voluntat i que volguera acompanyar-nos a la sala Secà-Muntanya del Museu Valencià d’Etnologia. Va ser Josepa Cucó qui va fer de mestra de cerimònia i va atorgar, en nom de Joan Francesc Mira, el VII Premi d’Investigació que porta el seu nom a a Toni Bellón, pel seu treball: ‘Usos i pràctiques de la tradició: Les muixerangues d’Algemesí’. Com no podia ser d’una altra manera, abans d’acomiadar-nos, Cucó va recordar totes les institucions que, amb la seua contribució, han fet i fan possible aquest premi: el Museu Valencià d’Etnologia, la Diputació de Cultura, el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, el Vicerrectorat de Cultura de la Universitat de València, la Institució Alfons el Magnànim i Caixa Popular.

El vi d’honor que va servir-se al pati del museu en acabar l’acte i el sopar, presidit a la capçalera per Joan Francesc Mira, al qual va convidar després l’Associació Valenciana d’Antropologia, van tancar aquesta nit de muixerangues, antropologia i alegria de compartir, una edició més, aquest premi que hem consolidat a l’AVA. Gràcies a totes i tots per la vostra assistència i enhorabona al guanyador, Toni Bellón!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados