El barri que vam imaginar. Cartografia de la lluita veïnal a Sant Marcel·lí

Tenim el plaer de comunicar-vos que acaba de publicar-se el llibre ‘El barri que vam imaginar. Cartografia de la lluita veïnal a Sant Marcel·lí’, un projecte que han dut a terme alguns companys i companyes de l’AVA (Tono Vizcaíno, Yaiza Pérez i Aída Vizcaíno), ma a ma amb l’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Marcel·lí.

Es tracta d’un llibre-guia que permet recórrer el barri a través de les experiències del moviment veïnal, que en 2016 va celebrar el 40 aniversari de la seua marxa, tal com reflecteixen en la contraportada del mateix:

“Quaranta anys de vivències compartides i aprenentatge de barri donen per a molt. Per a lluites titàniques i sopars de germanor. Per a decisions consensuades i urbanisme fet a peu de carrer. Per a èxits i fracassos. Per a molta reflexió i encara més acció. I també per a un llibre-guia que recorre la cartografia de l’experiència veïnal del barri de Sant Marcel·lí de València. Benvinguts i benvigudes al sud de la ciutat.”

Enhorabona als nostres companys i companyes pel seu treball!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados