Toc de campanes el Diumenge de Rams al Micalet de València!

Eliseu Martínez Roig, membre de l’Associació de Campaners de la Catedral de València –i des de fa poc també membre de l’AVA– ens proposa fer una excursió al Micalet per a escoltar en viu el toc de campanes del Diumenge de Rams. 

A més d’escoltar el toc específic d’aqueix dia, ens farà una explicació sobre la importància de la preservació d’aquest valuós patrimoni immaterial, així com del model de gestió que estan desenvolupant des del col·lectiu de campaners.

El toc de campanes tindrà lloc entre les 10:00 i les 10:30. Després podrem esmorzar en algun bar proper i, entre les 12:00 i les 12:15, hi haurà un toc diferent de campanes, per a qui vulga quedar-se.

Informació pràctica

– Dia de la trobada: 25 de març (Diumenge de Rams)
– Hora i lloc de trobada: a les 9:30 en la Porta dels Ferros (la barroca) de la catedral.

Si algú o alguna vol assistir-hi, us demanem, per favor, que ens ho confirmeu en avantrop@yahoo.es per a poder organitzar el grup, ja que l’accés a la sala de campanes del Micalet és limitat. La visita és gratuïta.

Comptem amb la vostra participació! I recordeu… confirmació d’assistència prèvia!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados