IV Edició del curs Ensenyant la cuina sobre Històries de Vida

Ja teniu disponible tota la informació del proper curs Etnografia. Ensenyant la cuina, el qual tindrà lloc els divendres 16 i 23 de febrer i 2 de març de 2018 i estarà dedicat, en aquesta quarta edició, a les històries de vida i les entrevistes de tall biogràfic. El curs constarà d’una primera part teòrica en la qual antropòlegs i antropòlogues, amb una llarga experiència, ens aproximaran a aquesta metodologia. La segona part estarà dedicada a l’anàlisi de casos concrets, per tal de veure les seues potencialitats i la seua capacitat. Per últim, es tancarà amb la presentació d’una gestió de continguts de trajectòries biogràfiques i amb el treball d’edició d’una història de vida.

Aquest curs està organitzat per l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA), en col·laboració amb el Departament de Sociologia i Antropologia Social. Universitat de València, el Museu Valencià d’Etnologia, la Facultat de Ciències Socials. Universitat de València i el Màster de Gestió Cultural UV/UPV.

Més informació sobre el programa, professorat, quotes i procediment d’inscripció en aquest enllaç.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados