Clara Moreno va presentar el seu llibre sobre la Cultura del naixement en un acte de màxima assistència a la seu de la UCV

El dia 12 de desembre, a les 19.30 hores, la Dra. Clara Moreno Llopis va presentar el seu llibre ‘La cultura del nacimiento a través de la tradición oral en Valencia y Marruecos’ en un acte ple de gom a gom al saló d’actes de la seu de la Universidad Católica de Valencia (UCV) del carrer Jorge Juan, enfront del mercat de Colón. La van acompanyar en la presentació el representant de l’editorial Sar Alejandría i el degà de la Facultat d’Enfermeria de la UCV, el Dr. David Fernández García.

Com us vam avançar, este llibre naix com a resultat del treball que va desenvolupar en la seua tesi doctoral i amb el qual va rebre l’any passat el premi de Excel·lència de les Tesis Doctorals de la Reial Acadèmia de la Cultura Valenciana. Us deixem algunes imatges de l’acte, que va tindre un gran interès entre l’auditori i va generar nombroses reflexions en el torn de preguntes. Enhorabona a la nostra companya de l’AVA Clara Moreno!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados