Presentació del llibre de Clara Moreno que va ser guardonat per la Reial Acadèmia de la Cultura Valenciana

Ens complau compartir amb vosaltres la invitació a la presentació del llibre ‘La cultura del nacimiento a través de la tradición oral en Valencia y Marruecos’ (ed. Sar Alejandría) per part de la nostra companya de l’AVA Clara Moreno Llopis, el proper dia 12 de desembre, a les 19.30 hores, al saló d’actes de la seu de la Universidad Católica de Valencia (UCV) localitzada al carrer Jorge Juan, enfront del mercat de Colón.

Este llibre naix com a resultat del treball que va desenvolupar en la seua tesi doctoral i amb el qual va rebre l’any passat el premi de Excel·lència de les Tesis Doctorals de la Reial Acadèmia de la Cultura Valenciana.

Des de l’AVA us animem a assistir-hi, esteu totes i tots convidats a l’acte!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados