No us perdeu el vídeo de Francisco Cruces després del seu pas pel Café i Antropologia a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia!

Recordeu com va ser d’interessant el Café i Antropologia amb Francisco Cruces sota el títol “Ritualidades, oralidades, intimidades. Una trayectoria etnográfica por la dimensión humana de las ciudades” el qual va tenir lloc, com sempre, a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia i va estar presentat pel nostre company Albert Moncusí?

Doncs, ara podeu gaudir d’aquest vídeo https://youtu.be/xAyr8PhIbbQ per a refrescar la memòria i recordar la magnífica conversa que vam tenir amb Francisco Cruces al voltant de temes com la metropolització de la intimitat; la simbiosi entre escoltar, habitar i recordar; o la importància del descobriment d’un ordre propi i d’entendre’s i trobar-se en el propi ordre.

Com sabeu, els seminaris de Café i Antropologia estan organitzats per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, l´Associació Valenciana d´Antropologia (AVA) i el Màster Oficial en Gestió Cultural de Universitat de València i la Universitat  Politècnica de València.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados