Documental i col·loqui al MuVIM sobre: ‘Gurumbé. Canciones de tu memoria negra’

Us comuniquem que el MuVIM presenta —en col·laboració amb la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR)— «Gurumbé. Canciones de tu memoria negra», un apassionant documental que rescata de l’oblit la història de l’esclavitud a Espanya i que connecta aquest fenomen amb les arrels africanes del flamenc.
La projecció tindrà lloc en el saló d’actes del museu a les 19.00h. Estarà seguida d’un col·loqui sobre la idea de “otredad” entre Miguel Ángel Rosales —director del documental —, Ángela Nzambi —escriptora ecuatoguineana i membre de CEAR— i el nostre company de l’AVA, l’antropòleg i filòsof Hasan G. López.
Ací teniu l’enllaç per a més informació: https://www.facebook.com/events/1924397081157875/

Des de l’AVA us animem a totes i tots a assistir a l’acte, que promet ser ben interessant!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados