Presentació d’originals per a publicar en el Butlletí APIVA sobre Patrimoni Industrial fins l’1 de setembre

Amb l’afany de donar a conèixer el ric patrimoni industrial valencià, APIVA inicia un nou projecte per a la difusió del mateix, a través d’una publicació periòdica: el butlletí APIVA Industrial.

L’edició d’un butlletí permetrà oferir als nostres socis i sòcies, amics i públic en general, un mitjà on poder conèixer el nostre patrimoni industrial a través de petits articles de divulgació científica, museus i publicacions mitjançant ressenyes i comentaris, així com tota la informació, activitat i els projectes referents a la pròpia associació.

El butlletí serà editat amb una periodicitat semestral en versió digital i, a més, comptarà amb una edició en paper de curta tirada per als nostres socis i sòcies i col·laboradors.

Des d’APIVA, ens agradaria que este butlletí fos un projecte col·lectiu, obert a professionals i aficionats del patrimoni industrial. Per eixa raó, fem una crida per a la recepció d’articles i ressenyes, el termini del qual romandrà obert fins l’1 de setembre de 2017.

Per a l’acceptació dels originals, serà necessari ajustar-se a l’extensió i a la normativa d’entrega, consultable des del següent enllaç: Normes de col·laboració

Per a la recepció d’originals, més informació o qualsevol dubte, escriure a: apivaindustrial@gmail.com

APIVA

Associació de Patrimoni Industrial Valencià
Asociación de Patrimonio Industrial Valenciano

https://apiva.wordpress.com
https://www.facebook.com/apivaindustrial  /  https://twitter.com/apiva
Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados