El dia 11 de juny finalitza el terme de presentació de resums al I Congrés Valencià de Migracions

Tenim el plaer de comunicar-vos que la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i la Institució Alfons El Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenten i organitzen el primer CONGRÉS VALENCIÀ DE MIGRACIONS sota el títol ‘Les migracions al País Valencià. Transformacions i reptes’, el qual tindrà lloc a València, els dies 20 i 21 de juliol de 2017.

Si esteu interessats/interessades a participar, podeu enviar les vostres propostes fins al dia 11 de juny. Trobareu tota la informació en la web oficial del congrés, en https://congresmigracionspv.wordpress.com/

Des d’ací us animem a totes i tots a participar-hi!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados