Acte de presentació del Grau d’Antropologia i Evolució Humana el 10 de juny a València

Us convidem a l’acte de presentació del Grau d’Antropologia i Evolució Humana (URV/UOC), que tindrà lloc el proper dissabte 10 de juny, de 10 a 13h, al Museu de Prehistòria de València -Centre Cultural La Beneficència, carrer de la Corona, 36, 46003 València.

L’acte Més de dos milions i mig d’anys fabricant ferramentes de pedra comptarà amb la participació de l’arqueòleg  Miquel Guardiola Fígols. Consistirà en  una  Conferència-demostració sobre l’evolució de les eines de pedra des de que els humans varem començar a fabricar-les, ara fa més de 2,5 milions d’anys. En Miquel ens farà una demostració de talla lítica en directe i també una demostració d’encesa de foc amb fricció de fustes.

Aquest activitat és gratuïta,  oberta a tothom i indicada per a famílies però ens cal la vostra inscripció prèvia. Més informació i procediment d’inscripció en:

http://humanitats.blogs.uoc.edu/2017/05/12/acte-de-presentacio-del-grau-dantropologia-i-evolucio-humana-a-valencia/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=20151_nd_ca_estudis_intern_generic&utm_content=port_Blog.+Humanitats

Us esperem!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados