Seminari del nostre company de l’AVA Vicent Artur Belda Caplliure

Us comuniquem que el dimecres, dia 31 de maig de 2017, a les 19 hores, el nostre company de l’AVA Vicent Artur Belda Caplliure impartirà per segon any consecutiu un seminari, sota el títol “Entre dos aguas: Valencia-Mangochi” en el Saló d’Actes de la Facultat de Ciències Socials de la UV.

Vicent Artur Belda Caplliure és professor d’Antropologia Social en la University of Malawi, encara que va doctorar-se a la Universitat de València sota la direcció de la Dra. Josepa Cucó i Giner. Aquest seminari està articulat al voltant de dos casos d’anàlisi, física i culturalment molt allunyats, com a resultat de la seua experiència vital i acadèmica entre ambdós sistemes socioculturals.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados