Últims dies de la campanya de finançament col·lectiu ‘Arrelant el Territori’

Us escrivim per recordar-vos que ja només queden 8 dies de campanya de finançament col·lectiu del nostre (vostre, de totes) projecte “Arrelant el Territori”! Un projecte, com ja sabeu, d’identificació, valorització i difusió dels coneixements i pràctiques tradicionals (ecosabers) del territori valencià.

Si encara voleu col·laborar d’alguna manera amb el projecte, bé siga econòmicament, bé siga amb la difusió, fent suggeriments, aportant idees o de qualsevol altra manera que se us ocórrega, ARA és el moment de l’empenta final!

https://ca.goteo.org/project/arrelant-el-territori

Ja portem el 85 % arreplegat, sense dubte estem molt il·lusionades i agraïdes per totes i cadascuna de les aportacions i per vore com “goteta a goteta fem riuet”, i com aconseguirem fer un pas endavant en la realització d’aquest projecte. Encara així, no parem i seguim treballant i difonent el projecte per tot arreu!

Com algunes ja sabreu, en aquests dies de campanya hem sigut entrevistades per Cadena Ser Castelló, ens han publicat ressenyes en diferents blogs locals, hem participat en la Fira dels Oficis d’Almedíjar, ens han convidat a les jornades Ecorurals de l’Alt Palància i hem sigut patrocinades oficialment per la Societat d’Amics de la Serra d’Espadà.

De qualsevol manera, volem agrair-vos eternament la vostra paciència amb la nostra insistència i els vostres ànims i suport directe o indirecte.

Una abraçada molt forta i gràcies per fer-lo possible,

Elena, Joana i Natàlia

 

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados