Projecte ‘Arrelant el Territori’, de l’Associació Arrelaires

Des de l’AVA volem compartir una jove iniciativa de l’Associació Arrelaires, a partir de la qual estan treballant al voltant de la importància de la recuperació, posada en valor i reinterpretació de pràctiques i sabers tradicionals (ecosaberes) al territori valencià. Us deixem la seua presentació:

Ens posem en contactes amb vosaltres perquè entenem que treballeu en línies similars a la nostra, per tant us considerem un projecte germà i sensible a aquestes temàtiques. Volem demanar-vos si podríeu donar difusió al nostre projecte per les vostres xarxes i/o participar en el si esteu interessades.

Actualment estem realitzant un finançament col·lectiu o micromecenatge, a partir del qual amb xicotetes aportacions econòmiques de moltes persones aconseguim el total necessari per a realitzar un projecte social com aquest.

Hem tret a la llum aquesta campanya de finançament col·lectiu en Goteo del nostre (vostre, de totes) projecte “Arrelant el Territori” i que podeu consultar en aquest enllaç. Ací trobareu tota la informació necessària per a entendre’l i com poder participar-hi.

Agraïm el vostre interès i suport i esperem pugueu difondre aquest missatge a les xarxes i cercles que considereu, mitjançant aquest correu, l’enllaç a Goteo o l’enllaç al nostre facebook, que us hem proporcionat.

Elena, Joana i Natalia
Arrelaires”
https://www.goteo.org/project/arrelant-el-territori

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados