Durant el mes de març, tallers sobre “Nuevos Yacimientos de Empleo. Desde una perspectiva de género’. Organitza el programa Barris per l’Ocupació

Us animem a participar en els tallers “Nuevos Yacimientos de Empleo. Desde una perspectiva de género”, organitzats a través del programa Barris per l’Ocupació, els quals tindran lloc els dies 7, 14 i 21 de març, de 9.30 a 13.30, amb motiu del Dia de la Dona, del 8 de març. Els tallers estan enfocats a l’empleabilitat de dones joves amb qualificació i seran impartits per la nostra companya de l’AVA, Yolanda Cano, en el “Centro de Empleo y Formación Leones”, molt prop del Campus de Tarongers. Si algú està interessat/interessada a assistir als tallers, ha d’escriure Yolanda Cano a través del correu electrònic: barrisocupacio.leones@gmail. com

Yolanda Cano té una àmplia formació acadèmica i professional, com a Tècnica Superior d’Orientació Laboral, Doctora en Ciències Socials, Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Diplomada en Relacions Laborals i Màster en ‘Estudios e Intervención Social con Inmigrantes, Desarrollo y Grupos Vulnerables’.

Des d’ací us animem a participar en aquesta iniciativa que sembla ben interessant!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados