Setmana d’activitats al voltant de la figura de Joan Francesc Mira com a antropòleg

Aquesta setmana us oferim diferents activitats relacionades amb Joan Francesc Mira. En primer lloc, el dimecres dia 1 de març, a les 19 hores, esteu invitats a la conferència ‘Joan Francesc Mira, antropòleg’, a càrrec de la Dra. Teresa Vicente Rabanaque en la Sala Alfons el Magnànim del Museu Valencià d’Etnologia.

Dos dies després, el divendres 3 de març a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La cara dels altres”, basada en la col·lecció de gravats de Joan F. Mira i produïda pel Museu Valencià d’Etnologia, amb les intervencions de Joan F. Mira i de Francesc Tamarit, director del Museu Valencià d’Etnologia. L’exposició podrà visitar-se a l’Octubre CCC, des del 3 al 23 de març. Des d’ací podeu descarregar-vos la invitació i teniu més informació en aquest enllaç.

Comptem amb la vostra presència!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados