Hui hem començat el curs ‘Ensenyant la cuina’ dedicat, en la seua tercera edició, a la investigació-acció participativa (IAP)

Ja hem començat la tercera edició del curs Ensenyant la cuina sobre investigacióacció participativa organitzat, una vegada més, per l’AVA en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Aquest matí hem tingut a tres ponents d’excepció. Tras la presentació, el professor Albert Moncusí (Universitat de València) ha iniciat la reflexió a partir de la pregunta clau: “¿Qué es eso de la participación en la investigación?” per a continuació donar pas a l’exposició d’ Esteban Ruiz-Ballesteros (Universidad Pablo Olavide) al voltant de “La participación como estrategia de investigación social”. Després de la pausa, Cristina Sánchez-Carretero (Instituto de Ciencias del Patrimonio-CSIC) ha pres la paraula per a introduir-nos en un tema de plena actualitat: “Participación y mediación. Problematizando dispositivos de mediación”.

La vesprada ha estat ben interessant amb la professora de la Universitat d’Alacant Pilar Espeso Molinero, qui ens ha mostrat la importància del “Papel de la creatividad en la IAP” per tal d’afrontar “El proceso creativo: diseñando IAP”, amb el qual tanquem la primera sessió de hui.

Us deixem algunes imatges del primer dia d’Ensenyant la cuina: investigació-acció participativa! Gràcies a totes i tots pel vostre interès i la gran assitència!

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados