S’acaba el termini d’inscripció a la ‘III Edició d’Etnografia. Ensenyant la cuina’ sobre investigació-acció participativa

Us recordem que l’Associació Valenciana d’Antropologia inicia la ‘III Edició d’Etnografia. Ensenyant la cuina’, la qual està dedicada a la investigació-acció participativa. El curs constarà d’una primera part teòrica en la qual antropòlegs i antropòlogues, amb una llarga experiència en recerca-acció participativa, ens aproximaran a aquesta metodologia. La segona part estarà dedicada a l’anàlisi de casos concrets, per tal de veure les seues potencialitats i la seua capacitat transformadora. La tercera consistirà a posar en pràctica diferents tècniques de la IAP per a la seua posterior anàlisi. Finalment, es treballarà amb el material arreplegat i es procedirà a la seua elaboració i a la visualització dels resultats.

Tota la informació sobre el programa, l’organització i la inscripció en el curs en aquest enllaç. Qualsevol dubte per correu electrònic en: avantrop@yahoo.es

Investigació-acció participativa(descarregar dossier)
 

 

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados