Café i Antropologia amb Francisco Cruces: microrelats, ritualitats, oralitats i intimitats

Ahir vam gaudir d’una altra vesprada de Café i Antropologia a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia. En aquesta ocasió, amb Francisco Cruces, qui va obrir un interessant diàleg al voltant del documental “El orden que habito”, el qual codirigeix amb Jorge Moreno. El seminari, organitzat sota el títol de “Ritualidades, oralidades, intimidades. Una trayectoria etnográfica por la dimensión humana de las ciudades” ens va permetre aprofundir, a partir de l’anàlisi dels microrelats enregistrats en el documental, en la metropolització de la intimitat; la singular simbiosi entre escoltar, habitar i recordar; o la importància del descobriment d’un ordre propi i d’entendre’s i trobar-se en el propi ordre. Identitats que van suggerir altres pròpies identificacions entre les persones assistents. Una magnífica conversa amb Francisco Cruces de la que us deixem algunes imatges:

Com sabeu, els seminaris de Café i Antropologia estan organitzats per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, l´Associació Valenciana d´Antropologia (AVA) i el Màster Oficial en Gestió Cultural de Universitat de València i la Universitat  Politècnica de València.

Añadir a favoritos el permalink.

Comentarios cerrados